L'eterna promesa

L'eterna promesa

Comença el 27 Maig 2023 17:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, teatre infantil, concert, Escola de Teatre

Hits: 1514


Escola de Teatre de Lluïsos d'HortaEl grup de Teatre Infantil de Dimarts 1 de Lluïsos d'Horta, ens presenten L'ETERNA PROMESA, dirigida per Núria Martínez.

L'obra es representarà:

Abans de la representació del Grup de Teatre Infantil, actuarà el Grup de Teatre DISART, amb l'obra DOCTOR, DOCTOR, QUÈ TINC DOCTOR, dirigits per Núria MartínezJúlia Asín

Preus: Soci: 5,00 € - No Soci: 6,00 €

 Comprar entrades
L'eterna promesa

Sinopsi:

L'eterna promesa: En un petit i fred poble, el jove Víctor està destinat a casar-se amb Victòria. Durant l'assaig de boda el jove Víctor atacat pels nervis s'equivoca en tot, i abromat es dirigeix al bosc on allà repetirà els vots amb molta precisió, tant que l’anell li posarà a Emily, una núvia enterrada. Segrestat a l’inframon i accidentalment casat, Víctor no trobarà el moment de tornar al món dels vius, però Emily no renunciarà al seu promès que tant li ha costat aconseguir. Mentrestant a Victòria la faran casar amb un nou pretendent... Podrà Victor aturar aquest enllaç? O continuarà casat amb Emily, l’Eterna Promesa?

Doctor, doctor, què tinc doctor: Ens trobem en un dia de casament! Un dia magnífic, esplendorós i feliç! El capellà, l’escolanet, els nuvis i els convidats estan preparats per a la cerimònia, però de sobte a l’avi li dona un parraque i tots han d’anar corrents a l'hospital! Allà es trobaran amb una situació curiosa: un recepcionista tranquil, una infermera molt professional i un metge que..... bé, un metge! Podran salvar la vida de l’avi? Es podran casar els nuvis? Estigueu atents perquè la solució no serà tan fàcil com sembla!

Generalitat de Catalunya - Fondos Next Generation UE