Un concert a la Casa Blanca

Un concert a la Casa Blanca

Comença el 02 Juny 2023 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, XTAC, Espectacles XTAC

Hits: 2838


La Federació d'Ateneus de Catalunya presenta la producció UN CONCERT A LA CASA BLANCA, de la Companyia La Drecera, escrita per Jordi Roigé i dirigit per Llorenç Rafecas.

Preus: Soci 8,00 € - No soci 12,00 €

 Comprar entrades 
Un concert a la Casa Blanca

Pau Casals ofereix un concert a la Casa Blanca, convidat pel president Kennedy. És l’any 1961. Des de l’exili, Casals manté la seva creuada a favor de la pau al món i el retorn de la democràcia a Espanya. Kennedy és la gran esperança per evitar que la guerra freda esclati en una guerra real de conseqüències inabastables. Casals i Kennedy s’admiren, però tenen idees ben diferents. El món penja d’un fil i les tisores per tallar-lo estan en ben poques mans.

Dues persones que parlen. Que dialoguen. Dues persones que recorden, que s’emocionen, que entren en conflicte. Un espai i uns personatges. Això és teatre. Teatre que enganxa, que planteja interrogants, que ens fa pensar. Teatre amb majúscules. Això és Un Concert a la Casa Blanca. Casals i Kennedy que es troben i parlen. I diuen. I miren més enllà. I viuen situacions impossibles. I ho fan dalt d’un escenari. I els podem sentir. Kennedy i Casals. Dues personalitats fortes i convençudes que es van asseure per parlar cinc minuts i en van parlar més de cinquanta. Escoltem-los i revisquem-los.

Un espionatge d’aquella conversa, un ull indiscret fidel al que es van dir i que s’imagina el que s’haurien volgut dir.

Un concert a la Casa blanca

El 22 d’octubre de 2023 es compliran 50 anys de la mort de Pau Casals, Lluïsos d'Horta volem retre-li homenatge amb dos esdeveniments:

Si assistiu a l'espectacle UN CONCERT A LA CASA BLANCA, us farem 50% de descompte a les entrades del CONCERT HOMENATGE A PAU CASALS (feu servir el codi de Descompte CASABLANCA)

Fitxa Artística:

Espectacle coproduït amb la Federació d'Ateneus de Catalunya, a través de la XTAC (Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya)

CCCB Una Produccio DeCCCB Amb la col·laboració de

Roc Esquius, Mingo Ràfols, Mercè PonsRoc Esquius, Mingo Ràfols, Mercè PonsRoc Esquius, Mingo Ràfols